Изаем

Предлаганият от финансова къща Планета Финанси продукт iZaem е бърз кредит, предназначен за покриване на неотложните нужди на клиентите със сума до 5 000 лв.

Сред предимствата на бързия кредит са пердоставяните на редовните клиенти преференциални условия, както и предложените на всеки нов клиент специални предимства. Лихвата е фиксирана за целия период на кредита.

Средно (9 votes)
Повече Информация: 

Бързият кредит iZaem предлага на клиента суми в размер от 200 до 5 000 лева. Изплащането на получаната сума става на равни седмични вноски, съобразени с размера на кредита и възможностите на клиента - от 8 до 52 седмици; или на равни месечни вноски - от 2 до 24 месеца. Кандидатстването за него става удобно и лесно онлайн, чрез попълване на форма, при което е гарантирана защита на личните данни на клиента.

След получено одобрение, от него се изисква само да представи своята лична карта. Клиентът е освободен от условието да представя поръчители за получаване на кредита, както и от такси за кандидатстване и разглеждане на необходимите документи. За да може да планира своя бюджет спокойно, му е гарантирана фиксирана лихва за целия период на изплащане на кредита, а при възможност за предсрочното му погасяване - той е освободен от такса.

При възникнали въпроси, клиентът може да се обърне всеки ден от седмицата към консултантите на финансовата къща. Вноските по кредита могат да бъдат изплащани на удобно за него място, където той си прави среща с личния си консултант.

От финансовата къща предлагат нови условия за получаване на бързи кредити, валидни от 22 юли 2014 година. Това включва понижаване на годишния процент на разходите до 50%. При получаване на потребителски кредити, клиентът може да избира дали да ги погасява чрез месечни или седмични вноски. На редовните клиенти на Планета Финанси са предложени преференциални условия при получаване на нови бързи кредити.

Когато клиентът взима за първи път iZaem са му гарантирани нови промоционални условия. При пожение, че някои от потребителите реши да се присъедини към екипа на финансовата къща, са му предложени също така специални условия за работа.