Взимайки кредитна карта в промоция Вие ползвате преференциали условия и имате възможност да теглите постоянно суми от нея без да кандидатствате всеки път за кредит. Удобствата на кредит картите са както за пазаруване на стоки, плащане на сметки и услуги, както и теглене на пари в брой.

Промоциите на кредитни карти са едни от най-атрактивните на пазара, с редица предимства, бонус и атрактивни условия, които дават възможност за избор.

Предложенията имат редица предимства, които спестяват пари на собствениците на кредит карти.

Уникредит Булбанк

От банката предлагат на своите клиенти безконтактни кредитни и дебитни карти с логото на Visa и MasterCard.

СИБанк

Новата кредитна карта "За теб" е предоставена с промоция - освобождаване от такса разглеждане на документи, валидна до 30.11.2016 г.

Societe Generale Експресбанк

Револвиращата кредитна карта с лимит до 20 000 лв. може да бъде издадена като класическа или златна карта с логото MasterCard или Visa, като е предоставена с допълнителни услуги и застраховки и гратисен период за покупки до 45 дни.

Райфайзен Банк

Кредитна карта MasterCard Business на Райфайзен Банк е предназначена за микропредприятия и за лица със свободни професии, с предоставени безплатни застраховки при пътуване и за защита.

Пощенска Банка

Кредитните карти на American Express представляват допълнителен лукс за клиентите на банката, с максимално дълъг граситен период от 55 дни и безплатна застраховка при пътуване

ПроКредит Банк
Макс кредит: 
10 000 лв

Кредитна карта Visa Classic на ПроКредит Банк е предназначена за клиенти, които имат доход от постоянен трудов договор или от пенсия, както и за лица с доход от бизнес, с осигурен лимит до 10 000 лв.

Първа Инвестиционна Банка

Безконтактни кредитни карти на MasterCard PayPass и Visa payWave Classic на Fibank предоставят на клиента възможността за бързи и сигурни плащания, с включени към тях бонус програми.

Първа Инвестиционна Банка

Бизнес кредитни карти Visa и MasterCard на Fibank са предназначени за улесняване на финансовите операции на фирмата на клиента, като помагат за осъществяването на контрол и оптимизация на разходите.

Пиреус Банк
Макс кредит: 
10 000 лв

Visa Classic с кредитен лимит до 10 000 лв. е предоставена с гратисен период от 45 дни и безплатно издаване

Кредитните карти

Картите, които са тип кредитни дават възможност винаги да раполагате със сума пари, която не е Ваша в момента. Така може да пазарувате на кредит стоки и продукти, както и да теглите пари когато имате съответно нужда.

Ползването на кредитни карти е много удобно за пазаруване в магазини, онлайн покупки, плащания на сметки през интернет и други начини, при които се иска плащане което не е в брой.

Широкото приложение на кредитните карти е доста прието по цяло свят, като съответно за тях има и редица отстъпки, томболи и преференции ако ползвате такава карта. В днешно време все повече кредит карти имат ПИН код и различни други видове системи за сигурност, за удобство и спокойствие на потребителя.

Промоции на кредитни карти

При избор на промоция за кредитна карта може да срещнете:

- без лихвен период, когато плащате/пазарувате и ако върнете сумата в посочения период да няма лихва за ползването им. Това е много удобно за покупка на техника, сметки, стоки от които наистина имате нужда
- без годишна такса - кредитни карти имат годишна такса и в редица банки може да срещнете промоция, където не се плаща такава като цяло или за определен период на ползването й.
- по-голям период за връщане на сумата - когато използвате пари от кредитната карта, трябва да ги върнете в даден период, който обикновено е до края на месеца или дата посочена в договора. Сред промоциите на кредитни карти има по-дълъг период като 45, 50 и дори 60 дни. Това е много удобно, защото и да има лихва върху сумата тя е за по-дълъг период и имате възможност да отложите това плащане за по-късен етап.

Сред промоциите на кредитни карти може да видите такива за VISA, MasterCard, DinersClub, AmericanExpress (AMEX) и други.