Промоции, оферти и атрактивни предложения за взимане на бърз кредит. Това е тип кредит без поръчител и се кандидатства само с лична карта, като сумата се получава в рамките на 24 часа.

Бързите кредити включват бързи заеми до 399 лв както и бързи микро кредити за потребители обикновено до 1000 или 2000 лв, но има компании които отпускат до 5000 лв бърз заем.

Тези кредити имат по-високи лихви от стандартните, за това винаги е по-добре да се ползва промоция.

Смайл Кредит
Макс кредит: 
1500 лв

Вземи първи кредит от компанията и ползвай екслузивна промоция за 0% лихва, без такси и без оскъпяване.

Изи Кредит

От институцията предлагат бърз "Изи Кредит" с получаване на сума до 3 000 лв. и "Изи Месец" до 2 500 лв.

Сити Кредит
Макс кредит: 
1 000 лв

Удобен кредит за всякакви нужди с опция за месечни или седмични вноски. Разглеждане на запитването до 15 минути.

КешБокс
Макс кредит: 
500 лв

Екслузивна промоция за потребители на 24кредити, които искат да вземат бърз кредит в екслузивни условия и да спестят пари от лихва.

Назаем
Макс кредит: 
2 000 лв

Кредитният посредник Назаем предоставя на своите клиенти краткосрочни онлайн кредити, предназначени за всички неотложни разходи на клиента, които не търпят отлагане - бърз кредит при оптимални за клиента условия.

Кредит Експрес
Макс кредит: 
1 000 лв

От небанкова финансова институция Кредит Експресс предлагат бързи кредити с одобрение до 2 часа

Кредит Груп
Макс кредит: 
1 500 лв

Финансовата институция Кредит Груп предоставя на своите клиенти възможността за вземане на бързи кредити до 1 500 лева, предназначени за финансиране на неотложните нужди и непредвидени разходи.

Изаем
Макс кредит: 
5 000 лв

Предлаганият от финансова къща Планета Финанси продукт iZaem е бърз кредит, предназначен за покриване на неотложните нужди на клиентите със сума до 5 000 лв.

Ай Еф Джи Лизинг
Макс кредит: 
399 лв

Микрокредит "Пари сега" на Ай Еф Джи Лизинг е предназначен за осигуряване на максимално удобство на клиента, като му позволява сам да прецени каква сума да получи и за какъв период от време да я върне

Бързите кредити

Този вид кредит е насочен към хора, които имат нужда спешно от пари на заем, нямат възможност да намерят поръчител и/или нямат кредитна карта. Бързите кредити са популярна алтернава за физически и юридически лица, които се нуждат от пари и могат да ги върнат в кратък срок или съответно да ги разсрочат във времето.

Сред най-популярните причини да се ползва бърз кредит са спешна нужда от пари за лични нужди, за ремонти, за почивка, за покриване на сметки, за поправка на кола, за плащане на наем и още много други.

Идеята на бързите кредити е да има възможност да вземете пари, когато поискате и да знаете че може да имате алтернатива. Известно е, че при този тип заеми има по-големи такси и/или лихви, което е пряко обвързано с опростената процедура по удобрение и бързото отпускане на парите.

Промоции за бързи кредити

Сред най-добрите оферти може да се концентрирате върху възмоностите:

- да не се плаща лихва за кратък /гратисен/ период или тя да е значително по-малка
- да се възползвате от преференциални условия ако сте коректни с плащанията си и връщате вече взетите кредити
- използване на награди, бонуси и допълнителни подаръци, които са свързани с взимане на кредит в промоционален период
- опции за по-бързо удобрение както и лесно взимане на следващи кредити, ако има нужда от такива. Това може да е през клиентски карти или друг тип.