Изи Кредит

От институцията предлагат бърз "Изи Кредит" с получаване на сума до 3 000 лв. и "Изи Месец" до 2 500 лв.

Бързите кредити са предоставени и с програма "Изи Бонус" за лоялни клиенти с натрупване на бонус точки, атрактивни подаръци и отстъпка при следващи кредити

Средно (4 votes)
Повече Информация: 

Клиентът може да кандидатства за бърз кредит до 3 000 лв., а ако за първи път ползва продуктите на институцията - до 1 000 лв. и погасяване чрез седмични вноски.

Предоставена е и възможност за рефинансиране на кредита, с получаване на допълнителна сума преди да бъде изплатен. Клиентът може да се възползва и от предимствата на програмата Изи Бонус, която му предоставя бонус точки, предимства, отстъпки и подаръци.

Клиентът може да вземе бърз кредит от Изи Кредит според своите нужди и изисквания само срещу лична карта, като сумата може да бъде получена само за 24 часа, включително у дома си чрез представител на институцията или да бъде преведена по своята дебитна карта Изи Кард с освобождаване от без такси за издаване, поддръжка, теглене и плащане.

Друг продукт на институцията е "Изи Месец", с погасяване чрез равни месечни вноски и възможност за кандидатстване онлайн или по телефона. Размерът на кредита е от 200 до 2500 лв., като клиентът може да избере да го погаси за 4, 6 или 8 месеца.

Кредит от Изи Кредит може да бъде получен и в Български пощи, с осигуряване на сума от 100 до 5 000 лв. и погасяване чрез седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски. Заявка за кредит може да бъде подадена срещу лична карта, след което клиентът получава обаждане от финансов консултант на институцията и, при одобрение, може да получи сумата в пощенската станция, като там внася и вноските по кредита.