Изи Кредит

Кредит "Пенсионер" представлява паричен заем, предназначен за пенсионери и съобразен с техните финансови възможности, за който може да бъде кандидатствано и онлайн

За повече удобство и улеснение на клиента, кредитът може да бъде обслужван от собствения му дом, а с програма за лоялност "Изи Бонус" може да получи награди и отстъпки при следващ кредит

Средно (2 votes)
Повече Информация: 

Кредитоискателят може да кандидатства за кредит "Пенсионер", като се свърже със служител на банката или кандидатства за него онлайн – единствено чрез попълване на име, телефон за връзка и друга основна информация за себе си, както и желаната от него сума.

Сумите, за които той може да кандидатства са от 100 до 2 500 лв., а срокът на погасяване на кредита – от 3 до 12 месеца. Сумата по кредита е привеждана до 24 часа, като клиентът може да избере да я получи направо в своя дом или тя да му бъде внесена в неговата "Изи Кард". "Изи Кард" представлява дебитна карта без такси за издаване, поддръжка, теглене и плащане.

Подобно на получаването на кредита, и неговото погасяване е съобразено с неговите възможности като е осъществявано чрез изплащане на месечни вноски. Кредитен консултант отговаря за събиране на вноските по кредита, като се среща всяка седмица с клиента, на удобно за последния място.

В допълнение към всичко това, с програмата за лоялност "Изи Бонус", клиентът печели бонус точки, срещу които след това получава отстъпки, различни подаръци и многобройни предимства.