КредиЛенд

Бърз кредит "Пенсионер" на Кредиленд е разработен за хора в пенсионна възраст. Целта на продукта е да предложи по-добри условия – като по-ниски лихви и такси, спрямо останалите кредити, предназначени за хора, разчитащи на доходи от пенсия

За улеснение на клиента, той може да кандидатства онлайн за желаната от него сума

Средно (8 votes)
Повече Информация: 

Кредит Пенсионер дава възможност на клиента да получи от 100 лв. до 1500 лв., които след това погасява в срок до 18 месеца, с ГПР 40%. За кредита може да бъде кандидатствано на място – в някой от офисите на Кредиленд, чрез свързване с личен кредитен консултант или чрез попълване на онлайн формуляр.

Формулярът „Кандидатствай за кредит пенсионер“ е предназначен за улеснение на клиента, който може да изчисли по него, според желаната от него сума и период на погасяване, каква ще бъда месечната му вноска по кредита.

Когато клиентът е одобрен за кредит Пенсионер, той може да посети най-близкия до него офис на институцията, за да получи парите си. Той може да погасява заема по избрания от него начин. Това може да е в брой в офис на Кредиленд; по банкова сметка, посочена в договора за кредита; и на каса на Easypay с посочване ЕГН-то на клиента. За всяко осъществено плащане той получава на посочен от него телефон за контакти SMS съобщение със сумата и датата на направената от него вноска.

При свое желание, клиентът може да провери състоянието на кредита си, въвеждайки онлайн номера на заема и ЕГН-то си в предназначено за това поле. Безплатна финансова консултация може да получи като се свърже on-line или по посочен телефонен номер със сътрудник на Кредиленд.