МиниЗаем

Предложените промоционални условия 0% лихва за онлайн заем до 500 лв. при погасяване до 15 дни и отстъпки за всеки следващ кредит

Средно (20 votes)
Повече Информация: 

Кандидатстването за кредита става онлайн, като клиентът получава отговор за одобрение в рамките на 30 минути.

Кредитът е отпускан в размер от 50 до 500 лева. Срокът за погасяването му е от 10 до 30 дни, при ГПР 48.30%. Времето на клиента е спестено чрез предоставената възможност за подписване на договор за получаването му от разстояние. Изискване към него е да има постоянни доходи и да е навършил пълнолетие.

След подписване на договора, клиентът може да получи парите с превод по посочена от него сметка или или на някоя от касите на Изи Пей. При възможност, кредитът може да бъде погасен предсрочно, без такси и допълнително дължима лихва. Клиентът получава възможност за удължаване на срока по кредита до 10 пъти по 30 дни, като от него се изисква да заплати такса ползване за текущия период.

Друга предоставена опция е тази за рефинансирането му - като кредитополучателят може да вземе друг, в по-голям размер, бърз кредит още преди да е изплатил стария. За ползване на тази услуга от него се изисква да е изплатил редовно три бързи кредита, предоставени от институцията.

Предвидени са отстъпки в лихвата при всеки следващ бърз кредит на вноски. Усвояването му става незабавно, по банков път или на каса на ИзиПей.

Предоставени са отстъпки при взимане на всеки следващ кредит - до 30% по-ниска лихва за кредит „на вноски" и до 40% - за кредит „до заплата". При погасяване за период от 15 дни на сума до 500 лв. всеки нов клиент е освободен от лихва по кредита.