Кредит Груп

Финансовата институция Кредит Груп предоставя на своите клиенти възможността за вземане на бързи кредити до 1 500 лева, предназначени за финансиране на неотложните нужди и непредвидени разходи.

Всеки първи и седми бърз кредит до 400 лв. може да бъде получен с 0% лихва при изплащане до 21 дни

Средно (15 votes)
Повече Информация: 

Бърз кредит до 1 500 лева е предназначен за непредвидени ситуации, както и за осигураване на бързи средства за финансиране на различни планове. Клиентът може да използва бързия кредит за осигураване на текущи средства до получаване на заплата. Кандидатстването за него става бързо и лесно, чрез попълване на онлайн запитване. След изпращането му, клиентът получава отговор дали е одобрен за него в рамките на 15 минути.

Консултантите на Кредит Груп му помагат с нужните документи, като при това се спестява времето на клиента от попълване на излишни документи, както и от чакане на опашки. Кредитополучателят може да отиде в най-удобния за него офис на институцията и да получи своя кредит само до 1 час.

Бързият кредит е създаден съобразно нуждите на клиента, като той може да избере както вида на кредита и неговата сума, така и по какъв начин смята да го пагасява.

Клиентът може да избере да получи и бърз кредит в размер до 400 лв., със срок за погасяване до 12 месеца. При изплащане на задължението до 21 дни е предвидена 0% промоционална лихва за всеки първи и седми кредит.