Изи Кредит

"Изи Макс" е паричен заем от Изи Кредит, който е създаден специално за работещите хора в България, предоставен при предимствата на програма за лоялност Easy Bonus

Средно (19 votes)
Повече Информация: 

Клиентът може да получи "Изи Макс", като се свърже със служител на Изи Кредит или кандидатства за него онлайн, чрез попълването на стандартен формуляр с неговите лични данни и желаната от него сума.

Валутата на кредита е в лева, а размерът на годишния лихвен процент е фиксиран за целия период на договора и не подлежи на промяна. Предлаганите суми могат да бъдат от 500 до 5 000 лв. "Изи Макс" има и преференциални нива на оскъпяване. Сумата, получена от него, може да му бъде предадена до 24 часа, на удобно за него място, или приведена по неговата Изи Кард – единствената карта в България без такси за издаване, поддръжка, теглене и плащане.

Кредитът е погасяван чрез изплащане на двуседмични погасителни вноски в лева, броят на които може да е 13, 20 или 26, като условията могат да бъдат изчислени съобразно сумата на кредита. Тези вноски са съобразени с възможностите на всяко домакинство и са събирани на удобно за клиента място на всеки две седмици от неговия личен кредитен консултант.

Но най-важното предимство на кредита остава удобството – той може да бъде обслужван директно от дома.

Специално за възползвалите се от "Изи Макс" клиенти е създадена и програмата за лоялност – Изи Бонус. Тя дава възможност на клиента да печели бонус точки, които може да разменя за преференциални отстъпки, разнообразни подаръци .

Нов продукт на Изи Кредит е "Изи Инкредо", създаден специално за работещите хора с доказан доход, с осигуряване на сума от 1250 до 8 000 лв. и погасяване чрез равни месечни вноски в период от 1 до 3 години.