Ай Еф Джи Лизинг

Микрокредит "Пари сега" на Ай Еф Джи Лизинг е предназначен за осигуряване на максимално удобство на клиента, като му позволява сам да прецени каква сума да получи и за какъв период от време да я върне

Микрокредитът може да бъде получен в рамките на минути, в размер до 399 лв.

Средно (10 votes)
Повече Информация: 

Микрокредит "Пари сега" е гъвкав кредит, при който клиентът сам определя изискваната от него сума и срокът за погасяването ѝ. Кандидатстването за него става изключително лесно, чрез попълване на онлайн формата за кандидатстване и получаване на одобрение след няколко минути.

Клиентът трябва да посочи в нея желаната от него сума - до 399 лв., времето за погасяване - до 2 месеца и чрез една или две погасителни вноски да бъде това. След това той трябва да отиде до най-удобния за него офис на институцията, за да потвърди и задвижи заявката за получаване на кредит.

Микрокредитът е предназначен за покриване на различни разходи на клиента като месечните битови сметки за парно, ток и вода, както и за закупуване на необходима за клиента стока. Целта на кредита е експресно осигуряване на малка сума от пари.

Получената сума може да бъде използвана също така при различни непредвидени разходи като ремонт на автомобил или на дома, както и за покриване на други належащи нужди. Клиентът не е обвързан с дългосрочни договори, той получава веднага изискваната от него сума и сам определя срокът за изплащането ѝ.

Кандидатстването за него става само срещу представяне на лична карта, както и представяне на документ за доходите на клиента през последните шест месеца. Може да бъде изисквано поръчителство или друг вид гаранция. Друг предлаган от институцията кредит е "Пари до заплата".