Пиреус Банк

Кредитна карта VISA GOLF е кредитна карта в лимитиран тираж, създадена за членовете на Българската голф асоциация, с осигурен кредитен лимит до 50 000 лв.

Картата предоставя на своя притежател редица привилегии, като достъпа до ексклузивни услуги, съобразени с високите изисквания за качество и сигурност на нейния притежател.

Средно (14 votes)
Повече Информация: 

Кредитна карта Piraeus Visa Golf осигурява на клиента кредитен лимит в размер до 50 000 лева. Годишна лихва при ползване на картата е 11.75%, когато тя бъде използвана за покупки и теглене в брой. Предоставеният на нейния притежател гратисен период за покупки, правени с кредитната карта е до 45 дни.

При погасяване на задълженията по нея, клиентът дължи минимална месечна вноска от 5% по нея, като товя трябва да бъдат минимум 20 лева. Заплащане на стоки и услуги с Piraeus Visa Golf е безплатно. При осъществяване на транзакции с картата, клиентът получава безплатни SMS или e-mail съобщения за собствената си сигурност.

Преференциалните услуги, осигурени на притежателите на PIRAEUS VISA GOLF са специални отстъпки, осигурени от голф клуб "Света София" и голф комплекс “Black Sea Rama”, както и възможността да бъдат обслужвани от личен банкер. Услугата Priority Pass Membership осигурява на клиента удобството на над 600 летищни салoна за гости в повече от 300 града на 100 различни страни, който не е ограничаван от избора на клиента на авиолиния или класа на полета.

Дължимата такса при ползване на удобствата на салоните за гости е удържана от негавата кредитна карта. Програмата Visa Luxury Hotel Collection е създадена за осигуряване на приятния престой на клиента в над 800 красиви хотели в цял свят. На картодържателят са осигурени най-добрите условия като цена, осигурявана му е най-луксозната стая за отсядане, получавайки статут на VIP гост.

Той може да се възползва също така от безплатната "Континентална закуска", получава ваучер за храна или напитки, безплатен достъп до интернет в стаята си, както и осигурено паркинг обслужване за своя автомобил.