БНП Париба

Стоковите кредити на БНП Париба са потребителски кредити за по-достъпно закупуване на стоки на изплащане, с осигуряване на сума до 12 000 лв.

Сумата на стоковия кредит е определена в зависимост от предназначението му - за закупуване на мебели, електроника, на други стоки или за ремонт, като е осигурена консултация при избора на кредит

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Чрез този заем клиентът получава възможността да осъществи своите мечти и да си позволи покупки, които да този момен е смятал, че не може да притежава. Кредитът може да бъде наречен бърз и достъпен кредит, защото клиентът може да го получи по няколко начина и то – незабавно. Той може да отиде до най-удобния магазин, където да заяви желание за получаване на заем.

Може да направи това и чрез онлайн магазините на партньорите на БНП Париба. Друг възможен вариант е клиентът да се обади на представения телефон за връзка, направо от своя дом. При специални условия му е осигурена и защита на осъществените от него плащания, както и на закупената стока.

На клиента са осигурени също така добри финансови условия, както и сигурност при осъществените от него плащания. Стабилност му е гарантирана от факта, че лихвата по кредита е фиксирана и не може да бъде променяна. В договора няма скрити такси и комисионни – всички условия са предварително изяснени с клиента.

Клиентът може да се възползва от промоционалните условия при следните заеми – кредит за електроника, кредит за мебели, кредит направи си сам и кредит за други стоки. Размерът на тези кредити може да бъде от 150 до 8000/12 000 лв.

Срокът за изплащането на получените от клиента суми може да бъде определен между 3 и 48 месеца. По такъв начин, всеки може да планира, според своите приходи и разходи, възможностите си и да избере най-подходящия за него вариант.

При вземане на стоков кредит клиентът може да бъде включен в специална програма за лоялни клиенти. Той получава професионална консултация при избора на кредит, както и му е гарантирано съдействие по време на целия период на изплащането му.