Уникредит Булбанк

Потребителски кредит за пенсионери „Златна възраст“ осигурява сума до 10 000 лв. и фиксирана лихва за целия период.

Кредитът е предназначен за различни текущи нужди, като одобрението става само за 2 часа

Средно (18 votes)
Повече Информация: 

Клиентът може да използва кредит „Златна възраст“ при редица условия. Той може да го инвестира в своя дом – ремонт, покупка на обзавеждане, битова техника, или да ползва средствата за екскурзия или почивка.

Кредитът може да бъде използван за освобождаване на излишни разходи – за рефинансиране на кредити от банки. Клиентът може да го използва при нужда – за медицинско лечение.

За потребителски кредит „Златна възраст“ се кандидатства чрез улеснена процедура, само срещу лична карта, която трябва да бъде подложена на индивидуална преценка според рисковия профил на клиента. Одобрениет на кредита става бързо – в рамките на 2 часа.

Получената сума по кредита може да бъде усвоена в рамките на един работен ден, без забавяния и изчакване. Клиентът получава сигурност за своите финанси чрез предоставената му фиксирана лихва за целия период на кредита.

Клиентът може да получи кредит в размер от 150 лв. до 10 000 лв. Срокът за погасяване е 120 месеца. Погасяването на получената сума става на равни месечни вноски.

При вземане на потребителски кредит „Златна възраст“ клиентът заплаща еднократна такса за администриране на кредита. Той е освободен от такси за разглеждане на документи. Кредитоискателят трябва да не е по-възрастен от 75 г. при изтичането на срока на кредита, да е български гражданин и да има текущ превод на пенсия.