МаксКредит

От финансовата институция Макс Кредит предлагат потребителски кредит "Макс План" за предоставяне на бързо финансиране до 3 000 лв., съобразен с индивидуалните възможности на всеки клиент.

Сред предимствата на кредита са предоставената фиксирана лихва и сигурността чрез програма „Защита на плащанията", както и специалната отстъпка за нови клиенти

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Потребителският кредит Макс План предоставя на клиента възможност за получаване на суми от 150 до 3000 лева. При първо кандидатстване за кредит клиентът може да получи до 700 лв. Максималният срок за погасяването на кредита е на 22 вноски. Кредитополучатели могат да бъдат всички лица на възраст между 21 и 75 години. При кандидатстването за него той може да се възползва от безплатна финансова консултация.

Вноските по кредита са съобразени с неговите възможности, а спокойствие при планиране на бюджета му е осигурено от предоставената фиксирана лихва. Сигурност му е осигурана от специалната програма „Защита на плащанията”, която е предназначена да послужи на клиента при възможни непредвидени затруднения при погасяване на кредита.

Друг продукт, предлаган от Макс Кредит, е потребителският кредит Макс План+, предназначен за кредитополучатели над 55 години, пенсионери или лица, получаващи пенсия по стаж. Размерът на Макс План+ може да бъде от 150 до 2000 лева.

Максималният срок за погасяването на получената сума е 12 месеца - или на 12 погасителни вноски. Този продукт предоставя всички предимства, предлагани от потребителския кредит Макс План, включително възможността за използване на програма „Защита на плащанията”, предоставената безплатна финансова консултация и фиксираната лихва.

Нов продукт на институцията е потребителският кредит "Макс Релакс", с размер до 3 000 лв. и максимална сума при първо кандидатстване - 1 000 лв., с изплащане на месечни вноски.

От финансовата институция предлагат специални промоции при взимане на кредит. За повече информация можете да проверите в сайта на институцията, раздел "Промоции".