Първа Инвестиционна Банка

Кредитната карта "MasterCard YES" е издавана безплатно и позволява на клиента да се разплаща навсякъде по света, в Интернет, както и безконтактно.

Притажателите на "MasterCard YES" участват в програмата за лоялност на Fibank - "YES", с възможността за натрупване на бонус точки

Средно (14 votes)
Повече Информация: 

За да се възползва от програмата за лоялност на Fibank – "YES", клиентът трябва да се разплаща със своята "MasterCard YES" в търговските обекти от партньорската мрежа YES. С всяка своя покупка събира бонус точки и при следващо плащане с картата в търговските обекти от "YES" той има възможността да усвои тези точки, превръщайки ги в отстъпка. При свое желание, клиентът може да използва и вече натрупаните бонус точки, намалявайки по този начин крайната сума, която заплаща в търговския обект.

Програмата "YES" включва голям брой търговци - както големи търговски вериги, така и по-малки магазини, ресторанти и др., които могат да бъдат разпознати като свързани с нeя чрез стикера на програмата "YES".

Възможността за безконтактно разплащане печели на клиента време, като плащането става бързо и удобно, помагат му да разполага винаги с точната сума, дори и при малки покупки, и му позволява да контролира лесно ежедневните си плащания. Картата може да бъде издадена с различни валути – лева, евро, щатски долари.

Гратисният период на плащане е до 45 календарни дни, като за картата няма обезпечение. Кредитният лимит е определен с максимален размер до 50 000 лв. или равностойността на сумата в евро или щатски долари, като е определян по индивидуална оценка на кредитоспособност. Срокът на валидност на картата е 3 години с възможност за автоматично подновяване, като е издавана безплатно. Таксата за годишна поддръжка е определяна съгласно тарифата на банката.

Освен програмата "YES", клиентът може да се възползва и от бонус програмата Cashback, валидна за всички притежатели на револвиращи кредитни карти от Fibank.