ТексимБанк

Кредитна карта MasterCard на Тексим Банк е предоставена с промоционална 0% лихва при пазаруване и освобождаване от годишна такса за първата година

Други предимства на картата са осигурената безплатна застраховка при пътуване, освобождаването от такси при покупки в страната и одобрението за 1 ден

Средно (13 votes)
Повече Информация: 

Международната кредитна карта MasterCard Standard на Texim Bank е на постоянно разположение на клиента. Той може да я използва в над 210 държави, където картата е призната, да се разплаща с нея в повече от 25 милиона търговски обекта и да тели от нея от 1 милион банкомата. Тази карта е предназначена за всички физически лица, клиенти на банката, желаещи да ползват един достъпен кредитен продукт, приеман в цял свят.

Международната кредитна карта MasterCard Standard има кредитен лимит до 5 000 лева. При използване на картата е гарантиран изключително дълъг гратисен период за покупки на стоки и услуги – до 60 дни.

Картата осигурава на клиента и гъвкавост – може да ползва кредитния лимит както за покупки, така и за теглене на пари в брой. Понастоящем картата е предоставена с промоция - 0% лихва за първите 6 месеца за покупки. Годишният лихвен процент е променлив: 17.95% за теглене на пари в брой и 16.95% - за плащане при търговец.

Има възможността да регистрира своята кредитна карта за „Автоматично плащане на периодични сметки“ или за „Плащане на сметки чрез SMS потвърждение“, като по такъв начин спестява време и нерви. На клиента е гарантирана и сигурност чрез вградения в картата чип, който осигурява висока степен на защита при извършване на транзакции на терминални устройства.

Той може да следи всяка транзакция при условие, че се регистрира за услугата „SMS за транзакции с карти“ и получава съобщения на определен от него GSM номер. Тъй като MasterCard Standard е международна, заедно с нея клиентът получава и безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.

Кредитната карта MasterCard Standard има срок на валидност 3 години. След изтичане на този период, клиентът може безплатно да я поднови. За издаване на картата, той трябва да отиде в най-удобния за него офис на Тексим Банк.