Централна Кооперативна Банка

Платинената кредитна карта VISA позволява на притежателя `и да се причисли към елитния клуб на притежателите на подобни карти със специални отстъпки, достъп до бизнес салоните на летищата и други преференции от авиокомпания България Ер.

Кредитната карта предоставя максимално удължен гратисен период до 60 дни, безплатна застраховка при пътуване и освобождаване от годишна такса за първата година

Средно (2 votes)
Повече Информация: 

За собственика на Visa Platinum тя значи класа и висок социален статус и позволява мечтите да бъдат превърнати в реалност. Картата може да бъде издадена само за VIP клиенти, като преди това искането трябва да бъде специално одобрено от банката.

Кредитната карта Visa Platinum предоставя гаранция за първокласно обслужване и специално отношение – притежателят `и ползва изключителни привилегии и отстъпки навсякъде по света.

Кредитната карта предоставя 0.5% cash back върху всички покупки с картата под формата на бонус точки, както и cash back по клубната карта CCB Club от още 0.5% върху всички транзакции, извършени при търговците, участници в CCB Club
Специалните клиенти могат да се възползват от редица допълнителни услуги. Услугата „Консиерж“ предлага помощ на клиента, чиято програма е натоварена и не му достига време, да се справи с всичките си задачи. Картата предоставя специални отстъпки от 5% от България Ер, достъп до бизнес салоните на летищата и други преференции от авиокомпанията.

Платинената VISA гарантира и големи отстъпки в хотели, ресторанти и други търговски вериги в цял свят. Най-големи отстъпки, предлагани специално за премиум картодържателите са предлагани в колекцията от луксозни хотели на Visa – в цял свят.

Visa Platinum предлага и много изгодни за клиента финансови условия. Това са изключително ниската лихва – 8.5% годишна лихва, както и гратисен период до 60 дни при покупки. Картата предоставя възможност за пазаруване на кредит, без да бъде плащана лихва.

През първата година за нея няма такса, а е предоставена преференциална застраховка при пътуване в чужбина – все пак картата е предназначена за пътешествия из цял свят. ЦКБ предоставя на притежателите на платинена карта VISA пакет от специални предложения и допълнителни услуги, както и много други изненади.

Повече информация за издаването на картата може да бъде получена във всеки клон на банката, както и чрез позвъняване на нейни служители.