Уникредит Булбанк

Продуктите "Donna" включват лизинг за закупуване на автомобил, депозит с висока доходност и кредитна и дебитна карти

Кредитни и дебитни карти "Donna" са специално разработени за дами - чрез своя уникален дизайн и предоставени отстъпки в търговски обекти.

Средно (7 votes)
Повече Информация: 

Кредитна карта Visa Classic Donna осигурява безлихвен гратисен период от 45 дни. Предоставен е 1.33% преференциален месечен лихвен процент. Клиентът може да получи безплатна застраховка при пътуване в чужбина и безплатно месечно извлечение за движение по картата по своя e-mail.

При пазаруване с нея е предоставена минимум 5% отстъпка в над 600 търговски обекта в страната, които са вклчени в Каталог Donna, на обозначени със стикер ПОС терминали.

Минималният кредитен лимит е 500 лева или тяхната равностойност в евро или щатски долари. Задължението по нея се погасява при фиксирана минимална погасителна вноска от 3% от разрешения кредитен лимит.

При разплащане с картата се обединяват усилия за помагане на деца в нужда като 0.3% от сумата на покупките, платени с кредитна карта Visa Classic Donna ще се отделят за подпомагане на каузите от сайта www.save-darina.org.

Дебитната карта V PAY Donna предоставя атрактивни отстъпки в търговски обекти съгласно специалния каталог Donna и не на последно място осигурява максимална защита на плащанията чрез чип и ПИН.

Дебитната карта V PAY Donna може да бъде използвана както в нашата държава, така и в цяла Европа. При направени покупки с нея не е нужно клиентът да се подписва при плащане. Картата предоставя и сигурен начин за плащане в Интернет, чрез услугите e-Pay и B-Pay. С нея тегленето на пари от банкомати на банката и в чужбина – от банкомати на Групата – е безплатно.

Възможните валути за картата са левове, евро и щатски долари. Допълнителните услуги, с които въври Donna, са многобройните застрахователните програми, които предлага банката. Това са така наречените „Защитен портфейл“ и „Защитен портфейл плюс“, също застраховки „Грижа“, „Активна защита“, „Активен ден“.

Депозит Donna осигурява промоционални условия за майки на деца до 3 годишна възраст. Лихвата е изплащана в края на всеки лихвен период, а в срока му от 6 месеца могат да бъдат внасяни неограничено допълнителни суми.