Банка ДСК

Бързият кредит предоставя средства за закупуване на стоки или услуги, предоставен при улеснена процедура, с параметри, съобразно нуждата на клиента и срок за изплащане до 4 години, който може да бъде получен във всеки магазин, обозначен със стикер „ДСК Кредит“.

Клиентът получава възможността сам да посочи какъв да бъде размерът на първоначалната и месечните вноски по кредита, както и да посочи датата, в която ще го изплаща.

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Размерът на кредита може да бъде от 150 до 5 000 лв. Срокът за изплащането му е от 3 до 48 месеца. Клиентът е освободен от такси: за разглеждане искане за кредит, при одобряване и сключване на договора за кредит, от годишна такса за управление на кредита и от такса за предсрочно или пълно погасяване на кредит.

Начинът на изплащане е на равни месечни вноски. Кандидатстването става чрез представане на лична карта във всеки магазин, обозначен със стикер „ДСК Кредит“.

От банката предлагат и възможността за взимане на потребителски и ипотечни кредити онлайн, чрез попълване на искане в сайта на банката.