Кредит Груп

Предлаганият от финансова институция Кредит Груп ипотечен кредит до 100 000 лв. е предназначен за стабилизиране на финансовата ситуация на всеки клиент, независимо от неговата кредитна история.

Сред предимствата на кредита са възможността за бързото му усвояване, както и освобождаването от изискване за доказване на доходи.

Средно (2 votes)
Повече Информация: 

Ипотечният кредит е съобразен с бъзите нужди на клиента, дори когато той има лоша кредитна история и банките отказват да му предоставят средства. Кредитът може да бъде използван за осигураване на оборотни средства за бизнеса, както и за лични нужди на неговия получател.

Кандидатстването за него може да стане бързо и лесто, чрез подаване на онлайн запитване. Клиентът получава отговор дали е одобрен за изискваната от него сума в рамките на 1 работен ден, като при това е освободен от излишни такси.

Кредитополучателят може да получи ипотечен кредит без да доказва получавания от него доход или да представя бизнес план за него. Размерът на получената сума може да бъде от 7000 до 100 000 лева.

Срокът за изплащане на кредита е съобразен с възможностите на клиента, като трябва да бъде до 84 месеца. Погасяването му може да стане на анюитетни месечни вноски или чрез лихвен погасителен план.

Усвояването на ипотечния кредит става по банков път, до 5 дни след получено одобрение за него и представяне на необходимите документи. Клиентът е освободен от такси за оглед и оценка на предложения от него за обезпечение недвижим имот.

Кредитните консултанти на финансовата институция му помагат при избора на погасителен план, както и набавянето на всички необходими документи за получаване на кредита.