Пощенска Банка

Кредитните карти на Пощенска банка предоставят на своите клиенти още едно предимство – те имат възможността да печелят, докато пазаруват.

Бонус картата MyRewards позволява на клиента да се възползва от паричните награди, които получава с натрупаните бонус точки по програмата MyRewards за клиенти на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка.

Средно (11 votes)
Повече Информация: 

С програмата за лоялност за кредитни карти MyRewards всяка направена покупка носи на клиента бонус точки, които той лесно може да обмени за пари и да пазарува отново в своите любими магазини като, колкото по-често плаща с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събира.

Чрез програмата за лоялност MyRewards клиентът печели още повече от всяка своя покупка, когато пазарува в обектите на партньорите на банката – магазини за мъжка мода Andrews, спортни магазини Nike и в магазини за дамски аксесоари и чанти Folli Follie, магазин IKEA, бензиностанции ЕКО, книжарници Orange и верига за хранителни стоки Фантастико. За да събира бонус точки MyRewards, необходимо е само да заплаща покупките си с кредитна карта American Express или VISA от Пощенска банка и на ПОС терминал на банката, а общият брой точки, който получава, зависи от вида на кредитната карта.

Картодържателят може лесно да се убеди, че колкото по-често използва кредитната си карта за покупки, толкова повече точки ще събере – независимо от стойността на покупката, той получава точки срещу всеки похарчен лев. По такъв начин той спестява пари и наградите, които получава, обикновено значително надхвърлят стойността на годишната такса за обслужване по кредитната карта.

Всеки път когато клиентът желае да обмени паричната равностойност на събраните точки от Програма за лоялност MyRewards, неговите парични награди са превеждани по бонус картата MyRewards. След като активира картата в клон на Пощенска банка и се подпише на нея, той може да правите покупки във всички обекти, които приемат карти American Express в страната и в чужбина.

С картата MyRewards може да бъде пазарувано по-сигурно и удобно в Интернет сайтовете, които приемат American Express. Допълнително могат да бъдат внасяни суми по карта MyRewards в брой във всеки офис на банката или чрез банков превод – Интернет банкиране. В случай, че стойността на желаната покупка надвишава наличния баланс по картата МyRewards, клиентът може да доплати разликата – брой или с кредитната си карта Visa или American Express на банката. Бонус картата не може да бъде използвана за теглене на пари в брой и за покупки на равни месечни вноски.

Картодържателят може да заяви ползването на допълнителни услуги като Интернет банкиране – на е-Postbank.bg може да следи движението по картата и лесно да превежда средства по картата от други лични сметки. За ползване на услугата е необходимо да сключи отделен договор с банката. Също така, може да получава месечни извлечения за движения по баланса на картата безплатно по електронната си поща или да заяви допълнително получаване извлечението на хартиен носител в най-близкия клон на Пощенска банка.

В услуга на клиента е и възможността за SMS/e-mail известяване, като получава в реално време информация за извършени транзакции и неуспешни плащания, както и справка за баланса на картата.