Обединена Българска Банка

Международни кредитни карти VISA и MasterCard с новата услуга, предоставяща възможност за изплащане на безлихвени вноски на направените покупки, както и с отстъпка 50% от стандартната годишна такса

Кредитните карти са включени в лоялна програма на банката UWIN с осигуряване на бонуси като реални пари и освобождаване от такса за кандидатстване

Средно (9 votes)
Повече Информация: 

Кредитните карти осигуряват максимален кредитен лимит 10 000 лв. Годишният лихвен процент при ползването им е 15.453% при покупки и 17.453% при теглене на пари в брой. Осигурен е безлихвен гратисен период от 45 дни.

Международни кредитни карти MasterCard и Visa са издавани без такса за кандидатстване. Клиентите, които използват редовно картата си получават също така 50% отстъпка от стандартната годишна такса за следващата година.

При ползване на картите е осигурена и безплатна допълнителна защита с UBB 3-D Secure; както и предимствата на лоялна програма UWIN. Клиентът може да се възползва и от предимствата на услугата Cash back.

Една от основните ползи на услугата Cash Back е, че клиентът получава бърз и лесен достъп до пари в брой, в процеса на пазаруване. Той също така спестява и време, комбинирайки две транзакции – едновременно пазарува и получава пари в брой. Услугата улеснява клиента по много начини, но особено с това, че при нужда от малка сума пари в брой не трябва да търси банкомат или клон на банка, а ги получава директно при извършена от него покупка.