Инвестбанк

Международната кредитна карта "MasterCard Travel Card" отговаря на необходимостите на всички пътуващи хора, а "MasterCard Family Card" е създадена специално за нуждите на цялото семейство

Притежателят на "MasterCard Travel Card" може спокойно да пътува, без да се тревожи за своите разходи, като получава гратисен период от 30 дни

Средно (6 votes)
Повече Информация: 

Международната "MasterCard TravelCard" представлява револвираща кредитна линия, който може да бъде обслужвана в рамките на 24 месеца. Клиентът получава кредит в размер до 3500 евро, без да са нужни поръчители за това.

Гарантирана му е сигурност при извършване на плащания, като относно движението по нея получава sms-нотификации. Картата е валидна в срок от две години, с автоматично подновяван кредитен лимит. Гратисният период при ползване на средствата е 30 дни.

Притежавайки MasterCard Travel Card, клиентът използва всички преференции, бонуси и отстъпки от международните партньори на MasterCard и Инвестбанк, част от които са Grand Hotel Europe, Grecotel, Hertz Europe, Hotel.Info, Maybourne Hotel Group, Preferred Hotel Group, Radisson Edwardian Hotels, Swissôtel Hotels, както и още много други.

Международната кредитна карта "MasterCard Family Card" на Инвестбанк представлява едно добро предложение за управление на семейния бюджет, като е специално разработена за нуждите на цялото семейство.

Сред предимствата на картата са освобождаването в период от три месеца от такса за месечна поддръжка при използването ù и безплатното издаване на основните и допълнителни карти.