БНП Париба

Програма "Привилегия" осигурява на клиента лично внимание и грижа, при преференциални лихвени нива и фиксирани условия

Клиентът може да се посъветва със своя персонален финансов консултант относно управлението на кредитния портфейл и текущи задължения и при това да спести и време

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Кредитна програма "Привилегия" е предназначена само за служителите на компании - партньори на БНП Париба с осигурено високо ниво на обслужване, фиксирани лихвени условия за целия период на кредита и възможност за получаване на финансови консултации и професионални кредитни съвети относно настоящите задължения на клиента и по какъв начин могат да бъдат рефинансирани.

Credit Pass e кредитен лимит, който може да бъде използван за суми в брой или за покупка на стоки на изплащане. Това е специален кредит, за който не може да се кандидатства – той се отпуска като комплимент, само по предложение от БНП Париба Лични Финанси. От 31 март 2015 г. услугата не е активна, но клиентът може да подаде онлайн запитване за нужния му кредит.

От БНП Париба предлагат на своите клиенти и разнообразие от застрахователни програми, съвместно с Кардиф България – "Комбинирана защита", "Защита на плащанията", "Пълна защита" и др.