Алианц Банк

Кредит "Жилище" осигурява на клиента ниска лихва за лева и евро и подарък - застраховки "Имущество" и "Живот"

Кредитът осигурява финансиране на до 80% от стойността на имота и може да бъде ползван и за рефинансиране

Средно (4 votes)
Повече Информация: 

Кредит "Жилище" е многоцелеви ипотечен кредит - за закупуване или строеж жилищен имот или други нужни площи, за рефинансиране на съществуващи кредити или за текущи нужди. Повече информация за видовете жилищни кредити клиентът може да получи в раздела "Често задавани въпроси".

Кредит "Жилище" осигурява на клиента сума в размер до 250 000 евро или тяхната равностойност в лева. Осигурено е до 80% финансиране от стойността на имота.

Срокът за погасяване на получения кредит е от 5 до 30 години, според възможността и нуждите на кредитополучателя. Лихвата по кредита е плаваща - от 4.5% в лева и евро при рефинансиране и от 4.8% - при взимане на нов кредит.

Специалните предложения към него включват освобождаване на клиента от административна такса, както и възможността за използване на безплатни застраховки "Имущество" и "Живот" през целия период на кредита - за спестяване на неговите средства.

Като обезпечение за получаната сума служи ипотека на недвижим имот, който може да бъде в жилищна, административна или търговска сграда. Имотът може да бъде апартамент, къща, гараж, магазин, ателие, офис, кабинет или друго, чиято степен на завършеност да не е в етап, по-ранен от "груб строеж", определен с акт 14. За повече информация относно кредит "Жилище", клиентът може да посети най-удобния за него офис на банката.