СИС Кредит

От финансовата институция Сис Кредит предлагат на своите клиенти потребителски кредит за предоставяне на средства за всички лични нужди.

Кредитът може да бъде получен лесно и бързо, без да е нужно гарантиране за него чрез ипотека.

Средно (2 votes)
Повече Информация: 

Потребителският кредит може да бъде получен от физически лица като предоставя финансиране за текущи нужди. От финансовата институция предлагат на клиента сума в размер от 300 до 2000 лева. Той трябва да изплати кредита в рамките на 12 месеца.

Кандидатстването за него става само срещу представяне на лична карта и лице – солидарен длъжник, без изискване на излишна документация. За получаването му може да бъде подадена онлайн заявка, където клиентът попълва своите лични данни и сумата и срока на кредита, който желае да получи.

След като е одобрен за него, той може да го получи в рамките на 1 работен ден. Схемата за погасяване е гъвкава, съобразена с нуждите и възможностите на клиента. Изплащането на кредита става на месечни вноски, като неговият получател е освободен от такси за управление на получената сума при предсрочно погасяване

Нужните документи за отпускане на потребителския кредит са копие от личната карта на клиента и на неговия гарант, документ за получаваните от получателя доходи и банковата сметка на потребителя.

Клиентът вече може да провери кой продукт е най-подходящ за него на предоставения калкулатор за определяне на клиентския профил, както и да се възползва от безплатни консултаци с експерти на институцията.