ТиБиАй Банк

MasterCard Gold & MasterCard Platinum на TBI Bank осигуряват възможност за теглене на суми над 100 лв. в брой без такса

От TBI Bank смятат, че успеха лежи в личното отношение към клиентите и предлагането на отличителни продукти. Затова са създадени специални кредитни карти от висок клас, които осигуряват всички привилегии на престижните карти.

Средно (4 votes)
Повече Информация: 

Кредитните карти MasterCard Gold & MasterCard Platinum предлагат и редица привилегии и предимства за клиента. От две от тях може да се възползват картодържателите на MasterCard Platinum. Понастоящем кредитните карти са предлагани при освобождаване от такса за теглене на пари в брой над 100 лв. на всеки банкомат в България, както и от месечна такса обслужване за първите три месеца след активация на картата.

Една от тях е безплатното използване на привилегиите на салон за гости „Преслав“ за приятно прекарване времето преди своя полет по приятен и класен начин. Другата – безплатно посещение на SKY LOUNGE и JET LOUNGE на Международно летище Виена на клиента и негов придружител.

Останалите предимства на високия клас международни кредитни карти на MasterCard от TBI Bank включват високата степен на сигурност – картите са защитени с ПИН и ЧИП, както и получаваната SMS нотификация при всяка извършена транзакция. Закупените стоки и използвани услуги могат да бъдат платени през Интернет, при търговец или чрез банкомат, а тегленето на пари в брой – от АТМ или на ПОС в клонове на банката.

Чрез картите може да се постигне удобство и при резервации и плащания – на хотели, наеми на автомобили, самолетни билети и др. Двата вида карти осигуряват комфорт при изгодни условия като например възможност за внасяне на вноски по картата в над 2200 локации. Кампанията за лоялни клиенти „Плати навреме и спечели“ представя възможност за плащане на вноските навреме в офис на банката, при което плиентът може да спечели един от 20 таблета Samsung. По принцип задълженията по картите могат да бъдат погасявани по банков път, в офис на банката; онлайн – чрез сайта www.ePay.bg; На банкомат чрез системата B-pay; както и на касите на Easy Pay,Офис 1, Германос, Хенди и др. – широка гама от възможности, създадена за удобството на клиента.

Условията при взимане на MasterCard – Gold и Platinum, са подразделени съобразно двата вида карти. Различават се единствено годишните такси за поддръжка при основна или допълнителна карти. Иначе валутата и на двете карти е в лера, издаването на основна или допълнителна карта е без такса, а валидността им – 3 години. Лихвените проценти се изчисляват в проценти на годишна база - 18% за плащане на ПОС и 20% - теглене на АТМ.

Плащането на ПОС терминал в страната и чужбина е освободено от такса. Тегленето на пари в брой от АТМ на банка в България е определен процент от сумата плюс фиксирана такса. Клиентът може денонощно да се информира за своята наличност, история и извършени транзакции чрез използване на интернет банкирането на TBI Bank.

От банката също така предлагат дебитни карти без такса за издаване и без такса при плащане на ПОС терминал и за първите 20 транзакции при теглене в брой; както и бързи потребителски кредити, които са с промоция.