Пощенска Банка

При всяка покупка с картата си, клиентът печели бонус точки чрез програмата "MyRewards", получава висококачествено обслужване и гратисен период до 50 дни

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Предимствата, които осигурява EuroLine American Express са многобройни. На клиента е осигурен дълъг гратисен период до 50 дни, в рамките на който може да погаси безлихвено задълженията по направените от него покупки. Кредитният лимит е формиран съобразно финансовия профил на клиента.

Той получава достъп до личните си средства в 200 страни и на над 550 000 банкомата по света с логото на American Express. Клиентът е улеснен и чрез възможността да заплаща своите комунални сметки, данъци и такси чрез ePay, както и има възможността да прави банкови и парични преводи, да пазарувате онлайн. Комуналните си сметки може да плаща и на банкомат. Годишният лихвен процент при покупки и теглене на пари в брой е 19,90%.

Картодържателят получава и изгодни търговски предложения в специално подбрани престижни магазини, ресторанти и хотели в рамките на програмата American Express Selects. Със своята карта American Express клиентът може да пазарува и от САЩ чрез специализирания сайт www.globalshop.net, в който са предложени топ оферти от стотици магазини и може да бъде осъществена бърза и лесна доставка до адрес, без чакане по митници.

Заедно с картата, клиентът получава и специален застрахователен пакет и безплатна застраховка "Пътна помощ". Условията за ползване на картата са облекчени като няма изисквания за гаранционен депозит и неснижаем остатък.