ТексимБанк

Кредитните карти, които предлага Тексим Банк са MasterCard Standard, Visa Gold и Visa Platinum, с предоставени редица предимства при ползване

Част от предимствата при ползване на картите са включеният гратисен период до 60 дни и осигурените безплатни застраховки при пътуване

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Златната кредитна карта Visa Gold е предоставена с 0% лихва при пазаруване в периода на промоция. Други предимства са освобождаването от годишна такса за поддръжка на картата за първата година и осигурената безплатна застраховка.

Кредитният лимит е определян в лева или съответната им стойност в евро - до 30 000 лв.. За издаване на картата няма такса, а с ния клиентът използва изключително дълъг гратисен период за покупки на стоки и за услуги – до 60 дни.

Годишният лихвен процент е 15.95% за теглене на пари в брой и 14.95% - за плащане в търговски обекти след изтичане на промоцията. Той може да се възползва също така от безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с високи покрития. Услугата PayWave също е включена в предимствата на картата, с възможност за безконтактно плащане при покупки с малки суми.

Visa Platinum представлява изключително висок клас кредитна карта, осигуряваща престиж и ексклузивни предимства, която е предназначена за VIP клиенти на банката. Предимствата при ползване са осигуреният персонален банкер и достъпа до бизнес салоните на над 900 летища в целия свят с безплатната карта Priority Pass.

Към Visa Platinum е включена безплатната застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с изключително високи нива на застрахователни покрития в чужбина. Visa предоставя специално за премиум картодържателите изключителни отстъпки в хотели, ресторанти и други търговци в цял свят, както и допълнителни отстъпки в редица луксозни магазини, хотели и ресторанти в България.

Гратисният период за покупки на стоки и услуги е изключително дълъг – до 60 дни. Както при другата карта на банката, клиентът може да избере в отчетния период различни опции за погасяване на задължението, както и да получава същата сигурност с услугата за получаване на SMS след всяка транзакция на АТМ или ПОС терминал. Годишният лихвен процент е променлив - 10.00% и за теглене, и при покупки.

При ползване на картата допълнително са предоставени специални отстъпки от България Ер - като 5% oтстъпка при закупуване на пълната стойност на самолетен билет и други. Също така промо оферта от MDL с отстъпка от 10% при всяко плащане с картата в някои от изброените търговски обекти