Централна Кооперативна Банка

Кредитна карта "Маркет" представлява карта, създадена специално за пазаруване, с осигурен гратисен период до 60 дни

При сдобиване с нея, клиентът може да получи кредит до 11 000 лева, както и бонуси при пазаруване в определени търговските обекти

Средно (4 votes)
Повече Информация: 

Срокът за одобрение на картата обикновено е един работен ден и за това не са нужни поръчители.

С нея клиентът е освободен от такса за всички покупки и може свободно да пазарува в над 30 000 магазина, бензиностанции, кафенета и ресторанти към системата на БОРИКА в България.

Предимствата, които клиентът получава при използване на картата Маркет са многобройни. Той е улеснен в своите покупки – може да закупи всяка стока, от която има нужда, веднага щом я поиска.

Условията на кредита са изгодни – може да бъде изплатен по картата, когато е удобно на клиента, като той веднага може да използва нов за същата сума. Картата предоставя и удобство чрез възножността за разполагане с допълнителни средства по всяко време – честа пречка да закупим това, което ни хареса на момента, като така се спестява и време.

С карта Маркет могат да бъдат заплатени бързо и лесно месечните сметки за телефон, ток, парно, телефон, GSM, кабелна телевизия и Интернет, като така се спестява време на клиента да чака на досадни опашки. Това може да стане чрез Интернет или от банкомат, както и автоматично чрез услугата на ЦКБ – Абонамент за периодични сметки.

Клиентът, който използва карта "Маркет" може да спечели дори и реална сума пари ако следи за търговските обекти, обозначени със специален стикер на картата.

Притежателят на картата получава гратисен период до 60 дни при пазаруване и ниски лихви след гратисния период. Осигурени са ниски месечни лихви след гратисния период - от 1,17% до 1,34%.

За да получи карта "Маркет" е достатъчно е да има безсрочен договор и да работи поне от 6 месеца на посоченото място. Повече за специализираните кредитни карти можете да научите в раздел "Често задавани въпроси".