КредиЛенд

Кредиленд предлага на своите клиенти два вида бързи потребителски кредити – със седмични и с месечни вноски

Потребителският кредит със седмични вноски е разработен за физически лица, които получават доходите си на части през месеца, с осигурено финансиране до 3 000 лв.

Средно (10 votes)
Повече Информация: 

Това могат да бъдат всички лица, за които е по-удобно да внасят своите вноски по-често, но на по-малки по размер суми като например търговци, на които са необходими оборотни средства, работещи, които получават ежеседмично възнаграждение и други.

Потребителският кредит със седмични вноски дава възможност на клиента да изтегли заем от 100 до 3 000 лв. В зависимост от желаната от него вноска, срокът за погасяване може да е между 12 и 52 седмици, с ГПР 48%.

Другият потребителски кредит на Кредиленд е този с месечни вноски. Този кредит дава възможност на клиента да ползва заем в размер от 100 до 3000лв., като срокът за погасяването може да е от 3 до 12 месеца в зависимост от желаната от него сума, с ГПР 44%. Този продукт е подходящ за лица, които получават месечен доход.

За потребителски кредит със седмични или месечни вноски може да бъде кандидатствано на място в офисите на Кредиленд, чрез обаждане на личен крадитен консултант или след попълване на специален онлайн формуляр. Когато клиентът е одобрен за кредита, той може да посети офис на институцията, за да получите парите си.

Потребителският кредит може да бъде погасен по няколко начина – в брой, в офисите на Кредиленд, по банков път – по банкова сметка, посочена в договора за кредит или на каса на Easypay чрез посочване на ЕГН-то на клиента. Информация за всяко извършено плащане може да бъде получена на посочен от клиента телефон за контакти чрез SMS със сумата и датата на направената от него вноска.

Състоянието на кредита всеки клиент може да провери чрез въвеждане номера на кредита и ЕГН-то на титуляра на сметката онлайн в специално поле, като онлайн може да получи и безплатна финансова консултация.

Друг предлаган от Кредиленд бърз потребителски кредит е "Аванс", също с възможност за изплащане на седмични и месечни вноски, размер до 3 000 лв. и срок за изплащане до 12 месеца.