Уникредит Булбанк

Предлаганият от УниКредит Лизинг продукт - лизинг Донна, е създаден за всяка дама, която търси да закупи лек автомобил, с VIP обслужване при застрахователен брокер и подарък

Сред атрактивните условия на кредита са дългият период, за който е предоставен лизингът - до 5 години, и възможността за избор на гъвкави погасителни планове от страна на клиента.

Средно (1 vote)
Повече Информация: 

Условие за получаване на лизинг Донна е клиентът да заплати първоначална вноска 15% от стойността на предоставеното му финансиране. Лизингът трябва да бъде изплатен в срок до 5 години след получаването му. За целия период на изплащане е гаратнирана фиксирана годишна лихва в размер на 4.3%.

От УниКредит Лизинг предлагат на клиента гъвкави погасителни планове. За по-лесно планиране на средствата, лизингополучателят може да се възползва от възможността за разсрочено изплащане на административните такси.

Друго предимство на лизинга е възможността за сключване на застраховка автокаско, при гарантирани по-ниски цени и опция за разсрочване без оскъпяване. За клиента се грижат и от дружеството на УниКредит - Застрахователен брокер, като му е гарантирано най-добро и професионално обслужване - предоставени са му атрактивни условия за застраховане на автомобила, съобразени с договорените програми и специфичните му потребности.

На лизингополучателя е предложена безплатна застраховка за допълнителни разходи по превозното средство - смяна или подновяване на устройствата за заключване или разходи при зареждане с несъвместимо гориво. За дамите е включен и специален подарък - детско столче за автомобил, както и възможността за използване на застраховка на местата "Baby on board".

При свое желание, клиентът може да се възползва и от предложената му застраховка GAP, предназначена за крайни случаи на кражба или тотална повреда на автомобила.

При застраховка GAP, лизингополучателят може да получи до 30 000 лв. допълнителни средства, което да компенсира частично загубата и да му предостави възможност за закупуване на друг автомобил от същия клас.

За да получи лизинг Донна, клиентът трябва да попълни искане за лизинг, предоставяйки основна информация за себе си, както и за желания от него продукт.

Кандидатът за получаване на финансиране трябва да представи също копие от личната си карта и шофьорска книжка, удостоверение за получаваните от него доходи, както и предложената от доставчика на желания автомобил оферта.